DAUVÆRK

home.                                        about.                                        contact.

why freelance.

En fast lønning hver måned, er penge de fleste kan forholde sig til, men dertil kommer også de sekundære lønomkostninger som pension, sundhedsforsikring, frokostordning, telefon, internet, kurser, personalegoder, Ect.
Det betyder 15.000 til 20.000 kr ekstra om måneden, i skjulte udgifter det koster dig om måneden at have en medarbejder ansat.

Dertil vil man typisk også sende en designer på inspirations ture og leverandør besøg. Som let bliver 20.000 kr. pr rejse og det er uden at medregne samples prøver. Og med fx 4 årlige kollektioner vil et typisk rejsebudget ligge på 80.000 kr om året.

Og så er der design programmerne. En adobe pakke er forholdsvis billig og man slipper for kun 500 kr pr måned. Men hvad med et WGSN abonnement til 100.000 kr om året. For ikke at nævne diverse trendbøger til 25.000 kr, som kun holder én sæson.

Så udgifterne er mange ved en fastansat. Og så har vi ikke engang medregnet hvad en sygdag eller barns første sygdag koster.
Typisk ligger deadlines til en kollektion i sæson perioder. Men hvis man har 4 kollektioner om året, vil man som designer også opleve enorme døde perioder. Perioder hvor du betaler 50.000 kr om måneden for en medarbejder, du reelt set ikke har behov for.

Alle disse udgifter og bekymringer slipper du for ved at vælge en freelance designer som mig. Hos mig betaler du kun for de opgaver du får udført og resten af udgifterne tager jeg mig af.

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes Dauværk